*Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada gereksiz mesajlar göndermek; din, dil, irk, cinsiyet ayrimina yönelik ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarina aykiri iletiler yazmak ve bu dogrultuda materyaller kullanmak kesinlikle yasaktir.
*Yazacaginiz her türlü mesajdan yalnizca siz sorumlu sayilirsiniz. Üyeler tarafindan yazilacak yasal olmayan bilgiler ve/veya paylasimlardan
http://gruphepsiandcemre.bosfforum.info/ site yöneticileri ve editörleri hiç bir sorumluluk üstlenmez.
*Forum kurallarina uymayan mesajlar ayirim gözetilmeksizin silinir. Forumu kullanirken lütfen forum kurallari dahilinde mesajlar yazmaya çalisiniz, aksi takdirde mesajlariniz hiçbir uyarida bulunulmadan silinecektir. *Flood yasaktır.
*Ahlaksiz ve reklam amaçli nick seçmeyiniz ve baskasinin nickini kullanarak siteye giris yapmayiniz. Aksi tespit edilen üyelikler uyarilmaksizin silinebilir veya banlanabilir.
*Sitedeki üyelikleri tehlikeye sokacak mesajlar göndermeyiniz
*Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bagirmak anlamina gelecegi için kesinlikle büyük harf kullanarak yazi yazmayiniz.
*Site içerisinde kavga seklinde tartismak ve konulara gerginlik yaratacak olumsuz yanitlar vermek yasaktir.
*Site içerisinde herhangi bir sekilde kisisel bilgilerin (adres, telefon, mail, msn v.b.) verilmesi yasaktır...
*Adminler tüm kullanicilarin mesajlarini silebilme, gerektiginde kullanici banlama yetkilerine sahiptir.
*Üyelik iptali için sadece özel mesaj kabul edilmektedir. Mail göndererek üyelik iptali istenmesi durumunda herhangi bir islem gerçeklestirilmez.
*Tüm üyelerin bilgileri gizli tutulmaktadir ve sadece adminler tarafindan görülebilmektedir.
*Kesinlikle ama kesinlikle PM ile Reklam Yapmak yasaktır.
*Kesinlikle siteye üye olan herkes avatar kullanmak zorundadır.
*BU FORUMA ÜYE OLAN HERKES BU KURALLARI OKUMUŞ VE KABUL ETMiŞ SAYILIR!
* Sitede en büyük cemreci benim, cemreyi benden çok kimse sevemez gibi ifadeler kullanmak yasaktır. Uymayan olursa uyarı alır.
*Admin ve modLara çatmak diL uzatmak gibi şeyler yasaktır.
* AdminLere beni mod,beni co-admin,beni admin yapaRmısınız qibi şeyLer söLemeyeceksiniz.Biz admin,mod,co-admin yapacaqımız kişileri biLiriz !!
*AdminLere hesap soruLmayacak yani ; şunun şu kadaR msJı vaR neden o mod. da ben deqiLim fLn die sözLer istemioRz !! Çünkü biz adminLer o kişinin deneyimLi oLup oLmadıqına bakıoRz !!